Contact

Een terrasje doen en een gezellig hapje eten

Naast het uitgebreide menu kan u in ons frituur in Vossem kiezen waar u uw frieten of andere gerechten wil opeten. Van onze afhaalmaaltijden kan u natuurlijk thuis genieten, maar onze zaak beschikt over meerdere troeven voor een aangenaam diner.

Interieur

U kan uw bestelling op alle momenten bij Pat@Frit binnen opeten. Ons interieur werd net vernieuwd, zodat u binnenkomt in een gezellige eetplaats die een landelijke sfeer uitstraalt. Binnen is er plaats voor 22 personen die rustig hun keuze kunnen maken aan de hand van een overzichtelijke prijslijst op een televisiescherm.

Terras

Wenst u een terrasje te doen in combinatie met lekker eten? Zet u bij mooie lente- en zomerdagen dan op ons terras met 16 plaatsen. U komt terecht in een mooie omgeving waar u met het gezin of met vrienden rustig kan tafelen en kan nagenieten met een drankje. Maak zeker gebruik van onze ruime parking. 

Contact

Een terrasje doen in Vossem met heerlijke frieten of een hamburger is een grote troef bij Pat@Frit. Voel u meteen in een zalige vakantiesfeer op ons terras.

Contacteer ons!
02 899 48 25