Contact

Uw frietkot met gevarieerd menu

Op ons menu prijkt voor iedere goesting wel een gerecht of een snack. Liefhebbers van frieten kunnen uiteraard hun hartje ophalen in ons frietkot in Vossem. Maar wie ook eens iets anders wenst te bestellen, is meer dan welkom bij Pat@Frit.

Frieten en snacks

In ons frituur scheppen wij voor u knapperige verse frieten in verschillende porties. Een kleine of grote honger, u kan ter plaatse de keuze maken. Hierbij presenteren wij u een ruim assortiment aan snacks van vlees of vegetarische snacks zoals mini-loempia’s en een veggieburger. Probeer zeker eens een heerlijke mitraillette.

Gerechten

Klanten die eens iets anders willen proeven in onze frietkot hebben alle redenen om ons een bezoekje te brengen. Een eigenbereide hamburger of vers stoofvlees en vol-au-vent zijn maar enkele van onze specialiteiten. Ook een fris slaatje behoort tot de mogelijkheden.

Dranken

Een gezellige maaltijd moet u kunnen doorspoelen met een gekoeld drankje. Neem plaats bij ons binnen of op het terras en bestel bij uw eten één van onze frisdranken. U kan ook genieten van onder andere onze witte, rode en rosé wijnen.

Contact

Frieten en nog veel meer gaan eten of afhalen in Vossem doet u bij Pat@Frit zodat het hele gezin kan kiezen uit een divers menu.

 

Contacteer ons!
02 899 48 25